Våre tjenester

Simex Rør utfører arbeid med høy kvalitet og har egne ansatte med lang erfaring og sertifiseringer til hver jobb. Vi tilbyr komplette rørleggertjenester til næringsbygg, offentlige institusjoner og private boliger.

Våre tjenester

Simex Rør utfører arbeid med høy kvalitet og har egne ansatte med lang erfaring og sertifiseringer til hver jobb. Vi tilbyr komplette rørleggertjenester til næringsbygg, offentlige institusjoner og private boliger.

Våre tjenester

Simex Rør utfører arbeid med høy kvalitet og har ansatte med lang erfaring. Vi tilbyr komplette rørleggertjenester til næringsbygg, offentlige institusjoner og private boliger.

Sprinkler

Hos Simex Rør tilbyr vi omfattende tjenester innen alle typer sprinkleranlegg, Vi tilbyr prosjektering, installasjon, vedlikehold og kontroll av sprinkleranlegg.

Vi har eget personell som er forbeholdt og sertifiserte innen sprinkleranlegg så vi kan garantere høy standard for det du som kunde måtte ønske. Vi tilbyr også faste serviceavtaler for vedlikehold og kontroll av deres sprinkleranlegg.
Ta kontakt for mer informasjon, vi står klar til å hjelpe deg uanse hva det måte gjelde.

Vi er FG godkjent bedrift.

Varmeanlegg

Simex Rør er din partner for alt innen varmeanlegg, enten det gjelder nye installasjoner eller oppgraderinger av eksisterende systemer. Vårt sertifiserte personell sørger for at anleggene dine fungerer effektivt og pålitelig, med fokus på både vedlikehold og optimal drift.

Vi tilbyr faste serviceavtaler som gir deg fordelen av jevnlig oppfølging, slik at varmeanlegget alltid er i topp stand. Vårt team kan også bistå med prosjektering og leveranse av nødvendig utstyr, slik at du får et skreddersydd anlegg som oppfyller dine behov på best mulig måte.

Vi er F-gass sertifisert bedrift.

Kjøleanlegg

Simex Rør er din partner på kjøleanlegg, både ved installasjon av nye systemer og oppgradering av eksisterende. Vårt sertifiserte team sørger for effektiv og pålitelig drift, med fokus på vedlikehold og optimal ytelse.

Vi tilbyr regelmessige serviceavtaler som inkluderer inspeksjon, rensing, justering og feilsøking for å sikre at ditt kjøleanlegg alltid fungerer perfekt. Våre ansatte påtar seg oppdrag innenfor de fleste anleggstyper, enten det er service, reparasjon eller levering av nytt utstyr. Ta gjerne kontakt dersom du trenger forslag til løsninger på utfordringer som skal løses.

Naturlige kuldemedier er fremtiden. For å redusere klimagassutslipp fases tradisjonelle kjølemedier (fluorholdige gasser, f-gasser) ut og erstattes av naturlige alternativer. Simex Rør fokuserer på å designe og levere moderne kuldeanlegg med lavest mulig klimagassutslipp for kunder som ønsker å ta miljøriktige valg.

Sanitæranlegg

Når det kommer til sanitæranlegg, er Simex Rør en solid partner for installasjon, vedlikehold og løpende service. Våre spesialister har omfattende erfaring og kompetanse, og vi tilbyr skreddersydde serviceavtaler som sikrer at sanitæranlegget ditt fungerer optimalt til enhver tid.

Vi kan også utføre vannprøver både på varmeanlegg og sanitæranlegg, slik at du er sikker på at kvaliteten på vannet alltid er i henhold til gjeldende standarder.

Vårt dedikerte personell sørger for at ditt anlegg blir ivaretatt på best mulig måte, og du kan stole på at vi leverer tjenester av høy kvalitet.

Serviceavtaler

For å sikre kontinuerlig drift og optimal ytelse av varmeanlegg, sprinkleranlegg og røranlegg i næringsbygg, tilbyr Simex Rør skreddersydde serviceavtaler tilpasset dine behov. Våre avtaler gir deg fordelen av prioritet ved uforutsette hendelser, og vårt dedikerte personell sørger for jevnlig oppfølging av alle bygg.

Vi har for tiden ca. 600 faste årlige serviceavtaler, som inkluderer næringsbygg, kommunale bygg og private eiendommer, noe som gir deg trygghet i at vi har den nødvendige erfaringen og ekspertisen.

Privatmarked

For privatkunder tilbyr Simex Rør et bredt spekter av rørleggertjenester som dekker alt fra akutte behov til større prosjekter. Våre tjenester inkluderer installasjon og vedlikehold av varmeanlegg, sprinkleranlegg og sanitæranlegg, samt skreddersydde løsninger som er tilpasset ditt hjem.

Med vår ekspertise og engasjement for kvalitet, kan du være trygg på at vi leverer tjenester som innfrir dine forventninger. Vi forstår viktigheten av rask og effektiv service, og vårt team er alltid klar til å hjelpe deg med dine VVS-behov, enten det gjelder en enkel reparasjon eller et mer komplekst prosjekt.

Kontakt oss

Har du behov for umiddelbar hjelp? Ta kontakt med oss på vårt døgnbemannede nummer.

Telefon: 51 57 86 00
E-post: sel@simex.no
Maskinveien 9 4033 Stavanger
Design og utvikling av Q10MA